Anlık Bildirim

Google Glass Explorer Edition sona yaklaşıyor

Google, giyilebilir teknolojideki büyük atılımı olan Google Glass Explorer Edition için son yazılım güncellemesini duyurdu. Gelecek yıl 25 Şubat'ta ise desteğini sonlandıracak.

Google Glass Explorer Edition sona yaklaşıyor Tam Boyutta Gör

2012 yılında piyasaya sürülen birinci nesil Google Glass Explorer, resmi Google haberlerine göre, son yazılımı güncellemesini alıyor. Güncellemenin kullanılabilmesi için kullanıcı tarafından manuel olarak indirilmesi ve komut satırı üzerinden kurulması gerekiyor.

Google Glass Explorer Edition, giyilebilir teknoloji sektöründe isteneni verememiş, sürekli olarak eleştirilerin hedefinde olmuştu. Artırılmış gerçeklik gözlüğünün video kayıt özelliğiözel hayatın gizliliğini ihlal ettiği iddialarını da gündeme getirmişti. 

Google Glass Explorer Edition sona yaklaşıyor Tam Boyutta Gör

Google Glass Explorer Edition artık Google’ın Gmail, Hongouts ve YouTube gibi servislerini kullanamayacak. Bu da yüksek maliyetli gözlüklerin işlevini kaybetmesi anlamına geliyor.

MyGlass uygulaması da güncellemeden sonra özelliğini kaybedecek ancak Google, kullanıcılarının bluetooth kullanarak cihazlarını doğrudan telefonlarıyla eşleştirebileceklerini söylüyor. Google, güncellemeyi 2022'nin başlarına kadar yayınlamaya devam edeceğini bildiriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim