Anlık Bildirim

Google Pixel 8'in görselleri sızdırıldı: Pixel 7'den bile küçük olabilir

Tensor G3 yonga setini kullanması beklenen Google Pixel 8'in renderları sızdırıldı. İşte 10 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Google I/O 2023 etkinliğinde tanıtılması beklenen cihazın detayları:
Google Pixel 8'in görselleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör
Mayıs ayında gerçekleşmesi beklenen Google I/O 2023 etkinliğinde şirket en yeni ürünlerini tanıtacak. Yakın bir zamanda ortaya çıkan yeni bir rapor ise bu ürünler arasında yer alması beklenen Pixel 8'in tasarımını ortaya çıkardı.

İşte Google Pixel 8 hakkında bilinenler:

Google Pixel 8'in görselleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör
MySmartPrice ve OnLeaks iş birliğiyle hazıranan yeni bir rapor, Google Pixel 8'in renderlarını ortaya çıkardı. 2023'ün ikinci yarısında piyasaya sürülmesi beklenen cihaz, söylentilere göre Pixel 7'nin 6,3 inçlik ekranından bile küçük olan 5,8 inçlik bir ekrana sahip olacak ve Tensor G3 yonga setinden güç alacak.

Arka tarafta çift arka kamera kurulumuna sahip olması beklenen cihazın, Pixel 8 Pro'da olması beklenen telefoto kameradan mahrum olması oldukça muhtemel. Yaklaşık 150,5 x 70,8 x 8,9 mm ölçülerinde olacak cihaz, arka kamerasıyla birlikte 12mm ölçüsünde olabilir.

Google Pixel 8'in görselleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör
Kavisli bir çerçeveye sahip Pixel 8'in sağ kenarında güç ve ses düğmeleri bulunurken alt tarafında ise hoparlör ızgarası ve USB Type-C bağlantı noktası bulunacak. Metal bir kasa ile gelmesi beklenen cihazın her iki tarafında ise anten çizgileri bulunacak. Aşağıdaki videodan cihazın 360 derece tasarımını izleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim