Anlık Bildirim

GoPro HERO8 Black için flaş aksesuarı satışa çıktı

GoPro HERO8 Black aksiyon kamerası dahili bataryalı LED flaş aksesuarı Light Mod ile artık daha yetenekli. Light Mod 200 lumens değerine kadar parlaklık verebiliyor.

?

GoPro HERO8 Black için flaş aksesuarı satışa çıktı Tam Boyutta Gör

Önceki modellerin aksine bu yıl GoPro HERO8 aksiyon kamerasını olabildiğince çok aksesuar ile desteklemeyi seçen GoPro yeni bir aksesuarı daha piyasaya sürüyor. Light Mod karanlık ortamlarda en iyi yardımcınız olacak.

Light Mod özellikleri ve fiyatı

Light Mod bir LED flaş aksesuarı. Aksiyon kamerasına uygun bir şekilde tasarlanan aksesuar 4 farklı parlaklık seviyesi sunuyor. Ayrıca farklı ihtiyaçlar için sürekli yanıp sönen bir modu da bulunuyor.

Magnetic Swivel Clip, The Handler ve Head Strap gibi aksesuarlarla uyumlu olan flaş su altında kullanıma uygun. USB Tip-C üzerinden şarj edilen batarya 6 saate kadar kullanım süresi sunuyor. Parlaklık seviyesine göre kullanım süreleri değişiklik gösteriyor.

Örneğin 125 lumens parlaklık seviyesinde aksesuarı 1 saat kullanmak mümkün. 200 lumens seviyesi en parlak seviye ve sadece 30 saniye kullanılabiliyor. Işığın 5000K ısısı mevcut ve dağıtıcı ile 90+ CRI geri verim oranı yer alıyor. Lighting Mod akesuarı 50$ fiyat etiketi ile satışa sunulmuş durumda.

?

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim