Anlık Bildirim

Oscar ödüllü yönetmen Guillermo del Toro'nun Netflix filmi Pinokyo'dan ilk fragman geldi

Birçok başarılı filme imza atan Guillermo del Toro'nun yeni Netflix filmi Pinokyo'dan geçtiğimiz saatlerde ilk fragman geldi. Fragmanı haberimizde bulabilirsiniz.

Guillermo del Toro'nun Netflix filmi Pinokyo'dan ilk fragman Tam Boyutta Gör

İtalyan yazar Carlo Collodi 1881 yılında yazdığı Pinokyo, birçoğumuzun çocukluğundan tanıdığı özel bir karakter. Bildiğiniz gibi Pinokyo ile ilgili birçok farklı tarzda eser çıkıyor ve ilerde bu farklıların arasında katılacak olan Pinokyo filminden ilk fragman geldi.

Netflix'te yayınlanacak olan bu yeni Pinokyo filminin yönetmenliğini, başarılı yönetmen Guillermo del Toro üstleniyor. Fİlmin yayın tarihi ise Aralık 2022. Bahsi geçen ilk fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Pinokyo İlk Fragman

Oscar ödüllü yönetmen Guillermo del Toro, klasik İtalyan masalı PİNOKYO'ya stop-motion tekniğiyle yapılan müzikal bir macerada yeniden hayat veriyor. Pinokyo'nun gerçek bir çocuk olmaya çalışırken yaşadığı haylaz maceraları kaçırmayın.

Cricket rolünde Ewan McGregor, Geppetto rolünde David Bradley ve Pinokyo rolünde Gregory Mann'in yer aldığı film, yıldızlar geçidi gibi bir seslendirme kadrosuna sahip. Kadrodaki diğer büyük isimler arasında Finn Wolfhard, Oscar ödüllü Cate Blanchett, John Turturro, Ron Perlman, Tim Blake Nelson, Burn Gorman, Oscar ödüllü Christoph Waltz ve Oscar ödüllü Tilda Swinton yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim