Anlık Bildirim

Hasselblad kameralı OnePlus 9T akıllı telefon üçüncü çeyrekte çıkabilir

Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus'ın çıkarmaya hazırlandığı Hasselblad kameralı amiral gemisi OnePlus 9, üçüncü çeyrekti piyasaya sürülebilir.

Hasselblad kameralı OnePlus 9T'nin lansman tarihi sızdı Tam Boyutta Gör

Çevrimiçi kaynaklara göre OnePlus, amiral gemisi akıllı telefonu OnePlus 9T'yi piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu güçlü cihazın, Android tabanlı ColorOS 11 işletim sistemi ile geleceği iddia edilmekte.

Mevcut bilgilere göre cihaz, Full HD+ çözünürlüğe sahip yüksek kaliteli bir Samsung E4 AMOLED ekrana sahip olacak. Bu panelin yenileme hızı 120 Hz'e kadar çıkacak.

OnePlus 9T modelinin Snapdragon 888 işlemci ile geleceği belirtilmiş. Bu çip, sekiz çekirdeği 2.84 GHz'e kadar saat hızı, bir Adreno 660 grafik hızlandırıcı ve bir Snapdragon X60 5G modem ile birleştiriyor.

Hasselblad kameralı OnePlus 9T'nin lansman tarihi sızdı Tam Boyutta Gör

OnePlus 9T için Eylül ayı işaret ediliyor

Ayrıca akıllı telefonun Hasselblad uzmanlarıyla ortaklaşa geliştirilen dörtlü bir kamera ile donatılacağı iddia ediliyor ve kamera modülü 108 megapiksellik ana sensör içerecek.

Yeni ürünlerin resmi lansmanının ise bu çeyrekte yapılması bekleniyor. Söylentilere göre OnePlus 9T, Eylül ayında duyurulacak. Ancak henüz OnePlus şirketinin lansman tarihi hakkında resmi bir açıklama yapmadığını da belirtmeden geçmeyelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim