Anlık Bildirim

Samsung Galaxy F22 tanıtıldı: 90Hz Ekran, 6000 mAh pil

Şirketin, resmi web sitesinde tanıtılan yeni akıllı telefonu Galaxy F22, artırılmış yenileme hızına sahip bir sAMOLED ekrana, uzun ömürlü bir pile ve ana kamera için gelişmiş bir sensör setine sahip.

Samsung Galaxy F22 tanıtıldı: İşte fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Cihaz,HD + çözünürlüğe ve 90 Hz yenileme hızına sahip 6,4 inç Süper AMOLED ekranla donatılmış. Ekranın üst orta kısmında, çözünürlüğü belirtilmeyen bir selfie modülü için su damlası şeklinde bir çentik mevcut.

Cihazın arka kapağı mat plastikten üretilmiş ve dokulu bir kaplamaya sahip. Sol üst köşesinde dört sensörlü bir ana kamera bloğu var (ana sensör 48 megapiksel ve üç yardımcı sensör). Akıllı telefonun kilidini açmak için kasanın sağ tarafındaki güç düğmesine entegre edilmiş bir parmak izi tarayıcı kullanılıyor.

Samsung Galaxy F22 tanıtıldı: İşte fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Galaxy F22, 200 dolar başlangıç fiyatıyla satılacak

Samsung Galaxy F22'nin enerjisinden ise 6000 mAh pil sorumlu. Üretici, modelin diğer özelliklerini henüz açıklamadı, ancak içeriden gelen bilgilere göre, cihaz bir MediaTek Helio G80 işlemci ve 4/64 GB ve 6/128 GB konfigürasyonlarıyla piyasaya sürülecek.

Samsung Galaxy F22, 6 Temmuz'da satışa çıkacak. Yeni cihazın fiyatının ise 4 GB RAM ve 64 GB depolama birimi için 200 dolar olduğunu belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim