Anlık Bildirim

Honda Forza 250'nin Türkiye fiyatı belli oldu

11 Ağustos'ta satışına başlanacak Honda Forza 250 scooter'ın Türkiye fiyatı belli oldu. Daha sportif tasarımı ve yeni özellikleriyle ülkemize özel üretilen Forza, 28 bin 700 TL'den satılacak.

honda forza 250 fiyat Tam Boyutta Gör
 

Honda, Türkiye pazarına özel olarak ürettiği Forza 250 scooter’ı 11 Ağustos tarihinde satışa sunmaya hazırlanıyor. 250 cc’lik motoruyla maksi scooter segmentini hareketlendirmeyi hedefleyen Honda Forza 250’nin fiyatı 28 bin 700 TL olacak.

Honda Forza 250 özellikleri 

Türkiye’de yollara çıkmaya hazırlanan Honda Forza 250 metalik mavi, metalik gri ve mat inci beyazı olmak üzere üç farklı gövde rengine sahip olacak. Hafif ve kompakt bir tasarıma sahip olan scooter’da elektrikli ayarlanabilir ön cam, tamamen LED ışıklandırma ve opsiyonel 45 litre kapasiteli Akıllı Anahtar bağlantılı arka çanta gibi özellikler dikkat çekiyor.

Selefine kıyasla daha sportif bir görünüme sahip olan Honda Forza 250’nin dingil mesafesi ve uzunluğu düşürülürken, daha dar ancak görüş açısını genişletecek yükseltilmiş bir yapıya yer verilmiş. Yenilenen şasi tasarımının hızlanma ve yakıt ekonomisine katkıda bulunduğu Forza’da panik fren ve ıslak zeminde sürüş güvenliğini desteklemek adına iki kanal ABS’ye standart olarak yer verilmiş.

Honda Seçilebilir Tork Kontrolü 

Bir scooter’da ilk kez bulunan Honda Seçilebilir Tork Kontrolü’ne sahip olan Forza 250, bu sistem sayesinde yola daha iyi tutunuyor. Ön ve arka tekerlekler arasındaki hız farkını anında fark eden motor, kayma oranını hesaplayarak motor gücünü ve torkunu yakıt enjeksiyonu ile ayarlayıp arka tekerlekteki tutunmayı yeniden sağlıyor.

Honda Forza 250’nin sele altındaki bölümü iki kapalı kask alabilecek şekilde tasarlanmış. Karenajın ön bölümünde bulunan saklama gözü de artık kilitlenebiliyor. Bu sayede telefon gibi önemli eşyalar bu bölmede güvenle saklanabiliyor. Bölmenin içerisinde 12V şarj soketi de bulunuyor. Ayrıca yenilenen gösterge paneli analog kadrana ek olarak birçok bilgiyi de dijital ve LED olarak sunmaya başlamış.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16099 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
honda forza 250, honda forza 250 fiyat ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim