Anlık Bildirim

HONOR Band 6 tanıtıldı: İlk çerçevesiz ekranlı fitness bilekliği

HONOR Band 6 fitness bilekliği oldukça ince ekran kenarları sayesinde çerçevesiz bir görünüme kavuşuyor. Ayrıca nabız ve kandaki oksijen oranını ölçme özelliğine sahip.

HONOR Band 6 tanıtıldı: İlk çerçevesiz ekranlı fitness bilekliği Tam Boyutta Gör

Giyilebilir cihaz pazarında payını arttırmak için hamle yapmaya devam eden HONOR markasının son ürünü Band 6 oldu. HONOR Band 6 modeli çerçevesiz ekranlı ilk fitness bilekliği iddasında.

HONOR Band 6 özellikleri ve fiyatı

HONOR Band 6 fitness bilekliğinde 1.47 inçlik 194 x 368 piksel çözünürlüğünde AMOLED ekran yer alıyor. Cihazda kapasitif tuş bulunmadığı için ekran daha geniş kullanılmış ve ekran kenarları da oldukça inceltilmiş. Böylece çerçevesiz bir görünüme kavuşmuş. Kontroller yan güç tuşundan ve dokunmatik ekrandan sağlanıyor.

Huawei TruSeen 4.0 hassas nabız sensörü ile sürekli kalbinizi dinleyen bileklik TruSleep teknolojisi ile de doğru uyku takibi yapabiliyor. Ayrıca kandaki oksijen seviyesini ve adet döngülerini de izleyebiliyor. 180mAh kapasiteli batarya ise 14 güne kadar kullanım ömrü sunuyor.

5ATM seviyesine kadar suya dayanıklı kasa üzerinde manyetik şarj pinleri yer alıyor. 43 × 25.4 × 11.45mm ölçülerinde olan gövde; kayış olmadan 18gr ağırlığa sahip. NFC opsiyonu ile temassız ödeme yapabiliyorsunuz. HONOR Band 6 için standart versiyon 37$, NFC versiyonu için 43$ fiyat etiketi bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim