Anlık Bildirim

Honor Play 5 haftaya tanıtılıyor

Honor markasının pazarda yeniden iddialı olmasını sağlayacak Honor Play 5 modeli haftaya tanıtılıyor. Farklı donanımda iki versiyonun yeni seride yer alması bekleniyor.

Honor Play 5 haftaya tanıtılıyor Tam Boyutta Gör

Huawei çatısından ayrıldıktan sonra kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan Honor markası yavaş yavaş ısınmaya başladı. Honor Play 5 Youth modelinden sonra şimdi asıl Honor Play 5 modeli piyasaya çıkıyor. 

Honor Play 5 neler sunacak?

6.53 inçlik OLED ekranında Full HD çözünürlük sunacak olan Honor Play 5 modeli Dimensity 800U yonga setinden gücünü alacak. 7.46mm ile oldukça ince olan model 179gr ağırlık sunacak. 64MP ana sensörün yanında 3800mAh kapasiteli batarya da 66W hızlı şarj ile desteklenecek. 

Honor Play 5 için ikinci bir versiyon ihtimali daha var. Bu model Pro mu olacak yoksa Plus mı olacak şimdilik belli değil ancak arka kamera tasarımı daha farklı. Bu bakımdan Dimensity 1000 yonga seti ve daha yüksek bellek seçenekleri ile gelmesi bekleniyor. 

18 Mayıs tarihinde tanıtılacak olan Honor 5 Play uygun bir fiyat etiketine sahip olacak. Pro versiyonun ise biraz daha üst seviyeye yaklaşacağı tahmin ediliyor. Bu bakımdan fiyatı da buna göre şekillenecek. 

Honor Play 5 haftaya tanıtılıyor Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim