Anlık Bildirim

Huawei'nin aldığı patent, muhtemel Mate X2 tasarımını ortaya koydu: 6 kamera ve kalem desteği

Huawei'nin almış olduğu yeni tasarım patenti, katlanabilir Mate X2 modeline ait olabilir. Patent görselleri, Huawei Mate X2'nin 6 kamera ve stylus kalem ile gelebileceğine işaret ediyor.

huawei mate x2 kalem ve 6 kamera ile gelecek

Huawei'nin Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi'ne (EUIPO) yapmış olduğu son patent başvurusu, katlanabilir Mate X2 modeline ait olabilir. Ortaya çıkan patent görselleri, Huawei Mate X2'nin muhtemel tasarımı hakkında bilgi sahibi olmamızı sağlıyor. 

Huawei Mate X2 tasarımı

Patent açıklamalarında ortaya çıkan katlanabilir telefonun Mate X2 olduğu düşünülüyor. Geçtiğimiz yıl duyurulan Mate X ile benzer tasarım çizgisine sahip telefon, bazı tasarım değişikliklerine de ev sahipliği yapıyor. Öyle ki Huawei Mate X2'ye ait olduğu düşünülen patent görsellerindeki telefon; içeri doğru katlanabilen bir forma sahipken, geçtiğimiz yıl duyurulan Mate X modeli ise dışa doğru katlanıyordu. Ek olarak Mate X'e kıyasla daha yumuşak geçişlere sahip, kavisli köşerler de dikkatli gözlerden kaçmıyor. 

huawei mate x2 kalem ve 6 kamera ile gelecek Tam Boyutta Gör

Bir diğer farklılık ise kamera noktasında karşımıza çıkıyor. Zira Mate X'deki dört kameranın aksine, Huawei Mate X2 olduğu düşünülen bu telefonda, ikisi öndeki kenar çubuğunda ve dördü de arkada bulunan toplam 6 kamera bulunuyor. Ayrıca kenar çubuğu da Mate X'dekine nazaran daha farklı görünürken, bir de stylus kaleme ev sahipliği yapıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim