Anlık Bildirim

Huawei gelişmiş kamera yeteneklerine sahip Nova 9 serisini tanıttı

Çinli teknoloji üreticisi Huawei, gelişmiş kameralara, Snapdragon 778G işlemciye ve çok hızlı şarj desteğine sahip Nova 9 ve Nova 9 Pro akıllı telefonlarını tanıttı.

Huawei Nova 9 serisi tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Huawei bugün Nova 9 serisi akıllı telefonlarını duyurdu. Şirketin bu cihazlarda kamera özelliklerine odaklandığını söyleyelim. Ek olarak, yeni ürünler oldukça güçlü Qualcomm Snapdragon 778G yonga setine ve çok hızlı şarj desteğine sahip.

Temel sürüm olan Nova 9, 120Hz yenileme hızına ve Full HD+ çözünürlüğe sahip 6.57 inç OLED panele sahip. Ön kamera, ekranın sol üst köşesinde yuvarlak bir oyuğa yerleştirilmiş. Nova 9 Pro'nun da benzer bir tasarımı var ve 2767 × 1236 piksel çözünürlük sunan 6.72 inç ekranla geliyor. Pro modelin ekranının sol üst köşesinde, dikdörtgen bir oyukta çift 32 megapiksel ön kamera mevcut.

Huawei Nova 9 serisi tanıtıldı Tam Boyutta Gör

20 dakikada %100 şarj

Her iki Nova 9 serisi akıllı telefon da 5G desteği olmayan Qualcomm Snapdragon 778G işlemciye dayanıyor. İki cihaz da 8 GB RAM ve 128 GB ve 256 GB depolama yapılandırmalarında mevcut. Nova 9, 66W hızlı şarj destekli 4300mAh bataryaya sahipken, Nova 9 Pro ise 100W şarjı destekleyen 4000mAh pil ile donatılmış. Huawei, Pro modelin 20 dakika içinde tamamen şarj olabileceğini iddia ediyor. Ayrıca grafen bazlı bir soğutma sistemine sahip.

Her iki akıllı telefon da Bluetooth 5.2'yi destekliyor ve temassız ödeme için NFC modülleriyle donatılmış. Yeni ürünlerin HarmonyOS 2 işletim sistemiyle kutudan çıkacaklarını da belirtelim.

Huawei Nova 9 serisi tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Nova 9 kamera özellikleri ve fiyatlandırma

Kameralar açısından, Nova 9'da tek bir 32MP ön kamera sensörü bulunurken, Pro modelde, biri ultra geniş açılı optiklerle tamamlanan iki ön kamera sensörü sunuyor. Her iki cihazın ana kameraları ise dört sensörü birleştirmekte.

Ana sensör 50MP çözünürlüğe ve f/1.9 diyaframa sahip. Diğerleri de bir 8 megapiksel ve iki 2 megapiksel sensörlerden oluşuyor. Yeni akıllı telefonların arka kameraları, vlog modu, ses yakınlaştırma ve gece modu gibi özelliklere sahip. Ayrıca her iki cihaz da aynı anda hem ana kamera, hem de ön kamera ile video kaydedebiliyor.

Nova 9'un temel versiyonu 420 dolara mal olacak. Nova 9 Pro için fiyatlandırma, 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip bir sürüm için 545 dolardan başlıyor. 256GB depolama alanına sahip Nova 9 Pro ise 605 dolara mal olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim