Anlık Bildirim

Xiaomi Civi, basın görselleri ve tanıtım videosuyla karşınızda

Çinli teknoloji devinin son göz bebeği olan yeni akıllı telefon modeli Xiaomi Civi'nin, basın görselleri ve resmi tanıtım videosu ortaya çıktı.

Xiaomi Civi, basın görselleri ve tanıtım videosuyla karşınızda Tam Boyutta Gör

27 Eylül'de Xiaomi, CC9 ve CC9 Pro kameralı telefonların halefi olan yepyeni Xiaomi Civi akıllı telefonunu tanıtacak. Duyuruya daha dört gün var, ancak akıllı telefonun resmi basın görselleri ve tanıtım videosu internete sızdı bile.

Belki de Xiaomi Civi, Çinli şirketin en çok aranan akıllı telefonlarından biri olacak. Görüntülere bakıldığında cihaz büyük bir kamera modülü ile gelecek. Akıllı telefonun 64 MP'lik bir ana sensörün yanı sıra, telefoto lensli ve ultra geniş açılı birkaç ek sensöre daha sahip olacağı belirtiliyor.

300 ila 400 dolar fiyatlandırma ile satışa çıkabilir

Xiaomi Civi'nin ekranın merkezine yerleştirilmiş bir selfie kamerası, tek bir hoparlör, USB-C bağlantı noktası, büyük olasılıkla ekrana gömülü parmak izi tarayıcı ile ince çerçeveli ve kavisli bir 90Hz 6.55 inç AMOLED ekranla gelmesi bekleniyor. İçinde ise bir Qualcomm Snapdragon 778G işlemci yer alacak. Bellek miktarı konusunda henüz bir veri yok ancak 6/8 GB RAM ve 128/256 GB dahili bellek ile geleceği varsayılıyor.

Xiaomi Civi, basın görselleri ve tanıtım videosuyla karşınızda Tam Boyutta Gör

Xiaomi Civi, Çin dışında 300 ila 400 dolar arası bir fiyat etiketine sahip olabilir. Cihazın global pazarda, Mi Note 11 veya Mi Note 11 Pro isimlendirmesi ile satılabileceği de sızan bilgiler arasında.

Kaynakça https://news.mydrivers.com/1/785/785197.htm https://twitter.com/xiaomiui Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17386 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, Xiaomi Civi ve
2 etiket daha Mobil Teknolojiler Galeri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim