Anlık Bildirim

Huawei Nova 9 serisinin tanıtılacağı tarih belli oldu

Çinli teknoloji devi Huawei çok yakında Nova 9 serisi akıllı telefonlarını duyuracak. Şirkete yakın kaynaklar cihazların lansman tarihini internete sızdırdı.

Huawei Nova 9'un duyurulacağı tarih belli oldu Tam Boyutta Gör

Daha önce Huawei'nin yeni Nova 9 serisi akıllı telefonlarını bu ay tanıtacağı bildirilmişti. Şimdi ise duyurunun kesin tarihini ortaya koyan yeni bilgiler internete düştü.

Çinli şirkete yakın kaynaklar Huawei Nova 9 serisinin 23 Eylül'de resmiyet kazanacağını söylüyor. Akıllı telefonların satışının ise 29 Eylül itibarıyla başlayacağı notlar arasında.

Huawei Nova 9'un duyurulacağı tarih belli oldu Tam Boyutta Gör

Huawei Nova 9 özellikleri

Serinin Huawei Nova 9 ve Nova 9 Pro olmak üzere en az iki model içermesi bekleniyor. Ön verilere göre, temel sürüm Snapdragon 778G işlemciyle gelecek. Ayrıca entegre parmak izi tarayıcılı OLED ekran ve çift selfie kamerası ile donatılacak.

Cihazın arka panelinde dörtlü kamera sistemi görev yapacak. İhtiyaç duyduğu enerjiyi ise 66W hızlı şarj özellikli 4.500 mAh pilinden alacak. Pro modeli 4.000 mAh pille donatılacak, ancak şarj hızı 100W olacak. Akıllı telefonlar HarmonyOS 2.1 işletim sistemi altında çalışacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim