Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S21 FE, iPhone 13'ten bir hafta önce tanıtılabilir

Güney Koreli teknoloji devi Samsung merakla beklenen Galaxy S21 FE'yi beklenenden daha erken piyasaya sürebilir. Şirketin cihazı iPhone 13'ten bir hafta önce duyuracağı söyleniyor.

Samsung Galaxy S21 FE ne zaman tanıtılacak? Tam Boyutta Gör

Samsung, 11 Ağustos'taki Galaxy Unpacked etkinliğinde Galaxy S21 FE'yi tanıtmadı. Akıllı telefonun Ekim ayında resmiyet kaznaması bekleniyordu ancak cihaz çok daha erken piyasaya sürülecek gibi görünüyor.

XDA Developers internet sitesinin editörü Max Weinbach, Samsung mağazalarının tüm hızıyla yeni ürünün lansmanına hazırlandığını bildiriyor. Hatta kendisi Galaxy S21 FE'nin demo standlarından birinin fotoğrafının bile paylaştı.

Samsung Galaxy S21 FE ne zaman tanıtılacak? Tam Boyutta Gör

Geri sayım başladı

Mauri QHD isimli bir başka duyumcu şirket içindeki kaynaklara atıfta bulunarak akıllı telefonun 8 Eylül'de tanıtılacağını söyledi. Bildiğiniz üzere Apple da yeni iPhone 13 serisini 14 Eylül tarihinde tanıtmayı planlıyor. Ancak Galaxy S21 FE'nin ne zaman satışa çıkacağı henüz belli değil.

Akıllı telefon 120 Hz tazeleme oranı sunan 6.4 inç AMOLED ekran, Snapdragon 888 işlemci, en az 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile karşımıza çıkacak. Ayrıca 4.370 mAh pil, 12 MP ön kamera ve üçlü arka kamera sistemi de konuşulanlar arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim