Anlık Bildirim

Huobi’nin yeni sahibi Justin Sun oldu

Tron Vakfının kurucusu Çinli milyarder Justin Sun, kağıt üzerinde görünmese de Sam Bankman Fried ile birlikte Huobi borsasının büyük hissedarı haline geldi.     
Huobi Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz haftalarda en önemli kripto para borsalarından Huobi’nin patronu Li Lin’in sağlık sorunları nedeniyle hisselerini 1 milyar dolar karşılığında satacağı gündeme gelmişti. Görünüşe göre Huobi’nin yeni sahibi yine bir Çinli oldu.

Huobi ve Justin Sun

Huobi Global borsasının About Capital Management adındaki bir yatırım firması tarafından satın alındığı gündeme gelmişti. Yaklaşık 1 milyar dolar bedeli olan satın alımda Justin Sun ismi öne çıkıyor.

Justin Sun bu satın alımda yer almadığını belirtse de kısa süre önce Huobi global danışmanı görevine atanması, hisselerin devir töreninde yer alması, agresif bir şekilde Huobi’nin bazı bölümlerini kontrol etmeye başlaması ve işe alımları yönetmesi işlerin daha farklı olduğunu gösteriyor.

Justin Sun ile birlikte skandalların arkasındaki gizli isim olarak eleştirilen FTX patronu Sam Bankman Fried’in de satın alıma destek olduğu iddia ediliyor. Böylece SBF piyasanın en önemli iki borsasının arkasındaki isim haline geliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim