Anlık Bildirim

HyperX Pulsefire Haste oyuncu faresi hafifliğe odaklanıyor

HyperX Pulsefire Haste oyuncu faresi hafif bir malzemeden imal edilmiş ve 59 gram. Yüksek hassasiyet seviyesine ulaşabilen HyperX Pulsefire Haste fiyatı haberimizde.

HyperX Pulsefire Haste oyuncu faresi hafifliğe odaklanıyor Tam Boyutta Gör

Oyuncu ekipmanları pazarındaki payını yeni ürünlerle arttırmaya gayret eden Kingston markası HyperX, hafifliği ile oyunculara hızlı hareket imkanı tanıyan Pulsefire Haste fare modelini tanıttı.

HyperX Pulsefire Haste özellikleri ve fiyatı

HyperX Pulsefire Haste oyuncu faresi Pixart 3335 sensörü barındırıyor ve 16000DPI hassasiyet seviyesine kadar çıkabiliyor. Ayrıca 400, 800, 1600 ve 3200 DPI olarak kullanılabilen 4 profil yer alıyor.

TTC Golden Micro Dustproof sağ ve sol tuşlar 60 milyon basışa kadar dayanıklı. Diğer 4 tuş ile birlikte tüm tuşlar HyperX NGENUITY yazılımı üzerinden programlanabiliyor ve dahili hafızasında saklanabiliyor.

Çok hafif bir malzemeden imal edilen gövde sadece 59 gram. Altıgen boşluklar daha iyi bir hava akımı sağlarken alt ayaklar sürtünmeyi en aza indiriyor. Elde daha iyi tutuş için 4 farklı kaydırmaz katman da kutuya dahil. HyperX Pulsefire Haste oyuncu faresi 50$ fiyat etiketi ile satılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim