Anlık Bildirim

IKEA'nın akıllı aydınlatmalarına Amazon, Apple ve Google desteği geldi

IKEA'nın akıllı aydınlatma ürünleri, yeni bir güncelleme ile Google Home, Amazon Alexa ve Apple HomeKit ile kontrol edilebilir hale geldi.

IKEA'nın akıllı aydınlatmalarına Amazon, Apple ve Google desteği geldi Tam Boyutta Gör
 

IKEA bu yılın başında akıllı aydınlatma ürünlerini tanıtmış ve bu ürünlere Amazon Alexa, Google Home ve Apple HomeKit desteği geleceğini açıklamıştı. Bu sözünü tutan IKEA son güncelleme ile birlikte bu desteğin geldiğini ve kullanıcıların ürünlerini son sürüme güncelleyerek yeni özelliklerden faydalanabileceğini duyurdu. Ayrıca IKEA doğrudan açıklamasa da güncelleme ile IKEA ampulleri, Philips'in akıllı aydınlatma ürünleri olan Philips Hue'de kullanılabilecek. 


Farklı Renk Seçenekleri Geliyor 

Aydınlatma ürünlerine gelen güncellemeye ek olarak ürün kataloğunu da güncelleyen IKEA, şu anda satmakta olduğu beyaz LED ampullere ek olarak farklı renklerde pek çok ampulü daha piyasaya süreceğini gösterdi. Böylece şirket hem ürünlerine şirketin estetiğine uygun olarak yeni seçenekler getiriyor hem de Philips Hue kullanıcıları da IKEA ampullerini kullanmaya çağırıyor. 


Hue'nin giriş seviyesi akıllı ampulleri ABD'de 15$'dan satılırken IKEA'nın aynı kategorideki akıllı ampulleri 18$'lık fiyat etiketine sahip. Bu fiyatlarla IKEA'ya ait ampuller, Hue kullanıcıları için maliyet açısından cazip olmasa da aydınlatmada farklı renkler kullanmak isteyen Hue kullanıcıları IKEA'yı tercih edebilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim