Anlık Bildirim

iOS 9.3 sürümünde yine hata

iOS platformunun en güncel sürümü olan 9.3, dağıtıma başladığı günden bu yana sorunlardan kurtulamıyor. Son olarak, bazı iPhone 6S cihazlarında çökme problemleri başladı.

Apple’ın Bahar etkinliği ile birlikte kullanıma sunduğu iOS 9.3 güncellemesi, yavaş yavaş uyumlu cihazlara yerleşmeye başladı ancak hataları da beraberinde getirdi. Eski cihazlarda kurulum şifresi isteme hatasının sonrasında, yeni cihazlarda da çökme problemleri başladı.

Apple destek forumlarında ve YouTube üzerinde paylaşılan şikayetlere göre, bazı iPhone 6S ve 6S Plus modellerinde belirli uygulamaları kullanırken çökmeler yaşanıyor. Örneğin Safari, eposta, notlar ve iMessage içerisinde linklere tıklandığında, uygulama kapanıyor veya donuyor. Şikayetlerin ekseriyeti iPhone 6S serisinden gelirken, bazı önceki nesil cihazların da benzer sorunlarla karşılaştığı belirtiliyor. Hatta on iOS 9.2.1 döneminden bu yana aynı sorunların olduğunu belirtenler de mevcut.

Henüz Apple tarafından resmi bir açıklama yapılmadı ancak bir önceki sıkıntıya karşı hemen aksiyon alınmış ve gerekli yama dağıtılmıştı. Muhtemelen önümüzdeki günlerde, bu yeni çökme problemi ile ilgili de gerekli adımlar atılacaktır. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13865 kez okundu.
47 kişi, toplam 52 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, ios 9.3 apps bug ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim