Anlık Bildirim

iOS için Periscope bir güncelleme da aldı

iOS için Periscope bir güncelleme da aldı
 
Son açıklanan bilgilere göre ilk 10 gününde 1 milyon kullanıcıya ulaşan Twitter'ın sahip olduğu canlı yayın servisi Periscope, iOS uygulamasını 1.0.3 güncellendi.
Oldukça güzel bir arayüzle hazırlanan Periscope, temel olarak kişilerin mobil cihazları üzerinden canlı yayınlar yapmasına ve bu yayınları Twitter takipçileriyle hızlı bir şekilde paylaşmasına imkan tanıyor. Canlı yayın sırasında yorum yapma ya da beğeni düzeyini gösteren kalpler yollanması gibi etkileşimi arttıcı özellikleri de bulunan uygulama, ayrıca canlı yayın bittiği zaman yeniden oynatılmak (Replay) üzere kayıtlar hazırlayabiliyor, sadece belirli kişilerin görebildiği özel yayınlara izin veriyor, Twitter takipçileri temelinde kişi önerileri yapabiliyor ve bildirim temelli ince değişiklikler sunuyor.
Yayınlanan yeni sürümüyle ilk olarak kişisel profiller üzerinden 24 saatlik yayın geçmişini gözler önüne sermeye başlayan uygulama, ayrıca diğer kişilerin profillerine girildiği zaman da canlı olup olmadığını, canlı değilse de 24 saatlik yayın geçmişini gösterebiliyor. Ayrıca yeni Periscope kullanıcıları için hesap giriş geliştirmeleri yapılıyor.
Ücretsiz olarak sunulan Periscope uygulamasının iOS sürümüne buradan ulaşabilirsiniz. Android uygulaması için çalışmalar halen devam ediyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim