Anlık Bildirim

iPhone 5SE'nin en net görüntüsü sızdırıldı

Apple'ın uzun süredir konuşulan 4 inçlik yeni modeli ilk kez hazır halde görüntülendi. Şirketin yeni tasarım anlayışına uygun olarak tasarlanan model, büyük ekran sevmeyenlere alternatif olmak istiyor
Apple, iPhone 6 serisi ile birlikte 4 inç ekran boyutunu geride bıraksa da bir çok kullanıcı hala bu boyutlardaki bir modelin yolunu gözlüyor. İsteğe cevap vermeye hazırlanan şirket iPhone 5SE modeliyle kullanıcıların karşısına çıkacak.

22 Mart tarihinde düzenlenecek etkinlikte tanıtılması beklenen akıllı telefonun en net görüntüsü kısa bir süre önce sızdırıldı. Daha önce paneli görüntülenen akıllı telefon artık son kullanıcıya sunulacak haliyle karşımızda. Yeni tasarım anlayışıyla donatılan modeli selefleriyle karşılaştırırsak şık bir görünüme sahip olduğunu söyleyebiliriz.
Akıllı telefonun kutusunda "5SE" adıyla sunulduğunu görüyoruz. Görsel doğruysa bu paylaşım isim kargaşasına da son verecek demektir. Teknik özellik kısmında ise A9 çipset, 1 GB bellek, Touch ID (Parmak izi okuyucu sensör), 8 MP arka kamera beklenenler arasında. 
Akıllı telefonun nasıl bir fiyatlandırma ile geleceği de henüz bilinmiyor. Ayrıca 22 Marttaki etkinlikte yeni ufak ekranlı iPad Pro ve iPad Air 3 modellerinin de tanıtılması bekleniyor.
Güncelleme: Kaynak görüntünün gerçek olmadığını bildirdi. Bu durumda yeni iPhone modelinin son tasarımı hala gizemini koruyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9187 kez okundu.
30 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 5se, Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim