Anlık Bildirim

iPhone 5s & 5c en uygun fiyata nereden alınır ?

iPhone 5s & 5c en uygun fiyata nereden alınır ? Tam Boyutta Gör

Apple Store Türkiye'nin çevrimiçi olarak açılmasıyla birlikte teknoloji severlerin en çok sorduğu bu soru haberimizde yanıt buluyor: iPhone 5S en uygun fiyata nereden alınır ?

Bir tarafta Apple Store, diğer tarafta Turkcell, Vodafone ve Avea. Eğer yeni iPhone'ları satın almayı planlıyorsanız, aşağıda sizler için hazırladığımız tablolara göz atmadan karar vermemenizi öneriyoruz.

Önünüzde iki seçenek mevcut: kredi kartı ile alım ya da havale ile peşin alım. Eğer tercihiniz kredi kartı ile alım ise en uygun fiyatlar Vodafone'da. Ayrıca telefonun üç modelini de bulabilmek mümkün.

Fakat "benim için nakit ödemek sorun değil, en uygun olsun yeter" görüşündeyseniz sizin için daha uygun fiyat veren yer var: Apple Store Türkiye. Dahası telefonun üç modelini ve üç renk alternatifini rahatlıkla satın alabilmeniz mümkün. Ancak haberin yazıldığı an itibariyle (02:06, 01.11.2013) cihazların tedarik süresi de 5 ila 7 gün arasında değişmekte. Dolayısıyla eğer Apple Store TR'den satın alacaksanız cihazı, elinizi çabuk tutmanızda fayda var.

iPhone 5s & 5c en uygun fiyata nereden alınır ?

iPhone 5c'siz bir iPhone 5s haberi olmaz diye düşündük ve aşağıdaki tabloyu da hazırladık. Tıpkı iPhone 5s'deki gibi eğer havale ile alım imkanı söz konusuysa Apple Store önemli bir avantaj sağlıyor. Ancak aksi durumda Vodafone, liderliği göğüslüyor.

iPhone 5s & 5c en uygun fiyata nereden alınır ?
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11188 kez okundu.
46 kişi, toplam 48 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iPhone 5S ve iphone 5c
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim