Anlık Bildirim

iPhone 6 ve Galaxy S5, çerçevesiz ekrana sahip olacak

iPhone 6 ve Galaxy S5, çerçevesiz ekrana sahip olacak

Akıllı telefon dünyasının iki önemli oyuncusu Apple ile Samsung’un 2014’de çıkartacağı iPhone 6 ile Galaxy S5, tasarımlarıyla göz dolduracak.

The Korea Herald gazetesinin her iki firmaya yakın kaynaklarından edindiği son bilgilere gore hem iPhone 6 hem de Galaxy S5, çerçevesiz ekrana sahip olacaklar. Galaxy S5, ayrıca, Galaxy ailesinin parmakizi okuyucusuna sahip ilk üyesi olacak.

Kaynaklar, Samsung’un ekranın altına gömülü parmak izi okucuyusu üzerinde çeşitli çalışmalar yaptığını ancak bu çalışmaların pazarda hayat bulması için zamana ihtiyacı olduğu belirttiler.

Kaynakların ifadelerine gore parmak izi okuyucusu S5’in hem sağ alt hem sol alt köşesinde yer edinecek. Bu sayede kullanıcının parmak izine ulaşması daha kolaylaşacak. Diğer yandan daha önceki Galaxy’lerde bulunan home tuşu ise S5 ile birlikte tarihe karışacak. Ayrıca S5’deki dokunmatik panelin hassaslığının arttırılması ile kullanıcılar, eldivenleri ile telefonlarını kullanabilecek.

İddialara gore Samsung, çerçevesiz telefon geliştirme projesini “Project B” ya da “Galaxy B” kod adlarıyla 2012’den beri  sürdürüyor.

The Korean Herald, iPhone 6’nın da ekran tasarımı açısından seleflerine kıyasla çok farklı olacağını ve çerçevesiz ekran ile büyük ekran/fiziksel boyut rasyosunun ideal seviyede tutulacağını belirtti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8328 kez okundu.
39 kişi, toplam 39 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s5 ve
4 etiket daha iphone 6 galaxy Apple iPhone
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim