Anlık Bildirim

iPhone 8, ülkemizde bazı noktalarda ön siparişe açıldı

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus ülkemizdeki bazı satış noktalarında ön siparişe açıldı. Apple Store'da henüz ön siparişe açılmayan iPhone 8'i hangi satış noktalarından sipariş edebileceğinizi anlattık.
Apple yeni iPhone modellerini 3 gün önce tanıtmıştı. Lansmanda iPhone 8 serisinin 15 Eylül'den itibaren ön siparişe açılacağı duyurulmuştu. Bugün ise ülkemizdeki bazı satış noktalarında iPhone 8'in ön siparişe açıldığını gördük.

1. n11.com

iPhone 8 serisinin ön siparişe açıldığı satış noktalarından birisi n11.com olarak karşımıza çıkıyor. Sitede, 64 GB'lık iPhone 8'in fiyatı 4,199 TL olarak belirlenmiş. 64 GB depolama kapasiteli iPhone 8 Plus'ın fiyatı ise 4799 TL olarak karşımıza çıkıyor. Her iki model için de Silver, Gold ve Space Gray renk seçenekleri mevcut. Satıcı cihazları en geç 27 Ekim 2017 tarihinde kargoya teslim edeceğini belirtmiş.

2. hepsiburada.com

iPhone 8'in ön siparişini verebileceğiniz bir diğer satış noktası ise hepsiburada.com. Sitede, 64 GB'lık iPhone 8'in fiyatı 4,199 TL64 GB depolama kapasiteli iPhone 8 Plus'ın fiyatı ise 4799 TL fiyat etiketine sahip. Her iki model için de Silver, Gold ve Space Gray renk seçenekleri sunuluyor. Satıcı, cihazların 31 Ekim 2017 tarihinde stoklarda olacağını belirtiyor.
 
iPhone 8 modelleri şimdilik Apple Store'da ön siparişe açılmadı. Cihazlar, Apple Store'da ön siparişe açıldığı zaman haber içeriğimizi güncelleyeceğiz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9474 kez okundu.
29 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 8, ön sipariş ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim