Anlık Bildirim

iPhone X alacaklara ekran değişim ücreti piyangosu: 1180TL

iPhone'un onuncu yılına özel üretilen çerçevesiz ve OLED teknolojili ilk iPhone modeli iPhone X'in ekran onarım ücreti açıklandı. Açıklanan ücret iPhone 8'in ekran değişim ücretinin yaklaşık iki katı.

iPhone X alacaklara ekran değişim ücreti piyangosu: 1180TL Tam Boyutta Gör

iPhone'un onuncu yılına özel üretilen ve çerçevesiz ilk iPhone modeli olan Apple iPhone X'in ekran onarım ücreti belli oldu. Çerçevesiz ve OLED teknolojili ekranın onarım ücreti tahmin edeceğiniz üzere diğer iPhone modellerinden çok daha yüksek. iPhone X'in ekran onarım ve değişim ücreti 1180 TL. Bu ücret, iPhone 8'in onarım ücretinin neredeyse iki katı.

Ekranda hasar oluşması, çizilmesi veya tüketicinin ekrana zarar vermesi gibi durumlarda garanti kapsamı dışında onarım yapılıyor. Üretim hatası gibi nadir durumlarda ekran onarım ücreti garanti tarafından karşılanıyor. Apple'ın Türkiye destek sayfasından açıklanan rakamlara göre garanti dışı ekran onarım ücreti 1180 TL olarak belirlendi.

Pil Değişim Ücreti 319 TL

Ekran hasarları dışındaki diğer hasarların tavan onarım ücreti 2329 TL olarak belirlenmiş. Sadece pil değişim ücreti ise 319 TL. Yapılacak onarım işlemine göre bu ücret azalabilir. Ağır hasar oluşması durumunda Apple servisinden yenilenmiş iPhone modeli (değiştirme ürünü) satın almanız gerekebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11917 kez okundu.
34 kişi, toplam 37 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apple iphone x, iphone x ekran değişim ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim