Anlık Bildirim

iPhone X etkinliğinde iPod da sürpriz yapabilir

Bu gece düzenlenecek iPhone X etkinliğinde telefon, set üstü kutu, bilgisayar, akıllı saat modelleri gövde gösterisi yapacak. Bunların yanında iPod Touch da sürpriz yapabilir.

Apple’ın bugün gerçekleştireceği yeni iPhone etkinliği pek çok yeni modele ev sahipliği yapacak. 3 yeni iPhone modelinin yanında Apple Watch, iMac ve iMac Pro modellerinin de görücüye çıkması bekleniyor. Etkinlikte önemli bir sürpriz daha olabilir.

Eski dost

Apple’ın artık fazla ağırlık vermediği iPod serisinin yeni üyeyle karşımıza çıkma ihtimali doğdu. iOS 11 GM kodlarında ortaya çıkan yeni bilgiler iPod için yüz tanıma yoluyla ekran kilidinin açılmasını tanımlıyor. Normalde bu özellik sadece iPhone X ve/veya iPhone 8 serisinde gelecekti. Bu bakımdan yeni nesil bir iPod ihtimali ortaya çıkmış oldu.

Apple’ın müzik dünyasında dengeleri değiştiren müzik çaları iPod, uzun süre popüler bir cihaz olarak kaldı. Zaman içerisinde küçüldü, dokunmatik ekrana sahip oldu ve iPhone modellerinden SIM kart dışında bir farkı kalmadı. Ne var ki iPhone ile müzik tarafında her şeyin yapılıyor oluşu iPod konseptinin önemini azalttı.

Firmanın daha az ağırlık vermeye başladığı iPod ailesine son güncelleme 2015 yılında gelmiş ve Apple A8 yonga seti ile güncellenmişti. Genelde 2-3 yılda bir iPod ailesinin güncellendiğini görüyoruz. Bu bakımdan 2017 yılı da güncelleme zamanı gibi görünüyor.

Yeni iPod Touch neler sunacak net bilgiler yok ancak Face ID desteği, Apple A10 yonga seti, iyileştirilmiş arka kamera, 2GB RAM akla gelen ilk ihtimaller. Kesin detaylar için bu akşamı beklemek zorundayız. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13923 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, apple ipod ve
2 etiket daha iphone x edtion ipod touch
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim