Anlık Bildirim

iPhone ile traş olmak mümkün

Japonya’da sık sık karşılaştığımız ilginç akıllı telefon aksesuarlarından birisi bu hafta tanıtıldı. Sanko imzalı aksesuar ihtiyaç anlarında Lightning üzerinden minik bir traş makinesi sunuyor.

Zaman zaman akıllı telefonlar için geliştirilen çok ilginç aksesuarlar karşımıza çıkıyor. Bu ilginç aksesuarları da ağırlıklı olarak Japonya pazarında görüyoruz. Yine son örnek Japonya’dan geldi.

Anlık traş

Sanko adlı elektronik cihaz firmasının geliştirdiği aksesuar, Lightning port üzerinden kullanıcılara minik bir traş makinesi sunuyor. Tek bir bıçak ile donatılmış olan traş makinesi gerekli olan enerjisini elbette iPhone bataryasından karşılıyor.

Bu hafta itibariyle piyasaya çıkacak olan aksesuar 9$ yaklaşık fiyat etiketine sahip. Peki kullanıcılar çok daha iyi alternatifleri varken neden bu aksesuarı tercih edecek? Hem bataryaya olumsuz etkisi var hem de hoparlör ızgaralarının tıkanmasına neden olabilir.

Bunun pek bir cevabı yok gibi ancak sürekli traş makinesini şarj etmek yerine acil durumlarda hızlıca traş olma ihtiyacı hissedenler için alternatif olabilir. Yine de Japonya’da bu tarz aksesuarların ilgi gördüğünü hatırlatmak gerek. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4351 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, sanko iphone pocket shaver
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim