Anlık Bildirim

 

Sensor Tower tarafından gündeme getirilen yeni verilere göre iPhone kullanıcılarının büyük bir kısmı, akıllı telefonlarının VR uyumluluğu olmamasına rağmen sanal gerçeklik uygulamaları indiriyor. Kullanıcılar, Apple’ın bu yönde kayda değer bir hamle yapmış olmamasına rağmen bazı uyumlu uygulamaları Google Cardboard ile kullanabiliyorlar.

Verilere göre 2015’in Ocak ayından itibaren App Store üzerinden, Google Cardboard ile kullanılabilen 106 milyon uygulama indirildi. Bu uygulamaların çoğu birçok ülkede tatil dönemi olan geçtiğimiz Aralık ayında indirildi.

İndirilen uygulamaların yüzde 57’si VR oyunları. 2016 senesinde 36.9 milyon indirilme sayısına ulaşan VR oyunlarının başında Ninja Kid Run VR yer alıyor. Bu oyunu VR Roller Coaster ve Tap Tap Fish- Abyssrium takip ediyor.

iPhone kullanıcıların tüm imkansızlıklara rağmen VR teknolojisine bu kadar düşkün olmaları, Apple’ın teknolojiden büyük gelir elde edebileceğinin göstergelerinden birisi. Ancak Apple’ın bu konuda Google, Samsung ve diğer akıllı telefon üreticilerinden çok geride kaldığını söylemek maalesef yanlış olmazdı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3637 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apple vr, iphone vr ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim