Anlık Bildirim

İddia: Apple iPad Air 3, bu yıl içerisinde gelmeyebilir

İddia: Apple iPad Air 3, bu yıl içerisinde gelmeyebilir
 
Eylül ayında uzun zamandır bilgileri gelen yeni nesil akıllı telefonları iPhone 6S ile iPhone 6S Plus'ı duyurması beklenen teknoloji devi Apple, Tayvan merkezli DigiTimes'in son haberine göre ise tablet tarafında farklı bir yol izleyecek.
Şuan için tüm üretim kaynaklarıyla yeni iPhone modelleri ve iPad Mini 4 üzerine odaklanan Apple, gelen bilgiler doğru çıkarsa 2014 Ekim ayında duyurduğu iPad Air 2'yi 2015 yılı içerisinde yenilemeyecek. iPad Air 3 modeline şuan için öncelik vermediği belirtilen şirketin, iPad Mini 4'ü de iPad Air 2'nin ufaltılmış versiyonu olarak hazırladığı söylenenler arasında yer alıyor. Çoklu pencere özelliğine destek verecek olan iPad Mini 4'ün de yeni iPhone'lar ile duyurulması bekleniyor.
Daha önce güvenilir sayılan Japonya merkezli Mac Otakara sitesi, 2015 yılı içerisinde iPad Air 3'ün gelebilme ihtimalinin yüksek olduğu belirtmişti. Bu açıdan henüz kesin bilgiler olmasa da, Apple'ın son yıllarda popülerliği düşen tablet ailesinde atacağı adımlar merakla bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim