Anlık Bildirim

İddia : Daha ince ve daha hafif yeni iPad modeli Mart ayında tanıtılabilir


Apple'ın iPhone üretim döngüsünde eskiye dönerek Haziran ayında yeni bir iPhone 5 modeli tanıtacağının iddia edilmesinin ardından, bu kez de 5. nesil iPad modeli için benzer bir iddia ortaya atıldı.

iPad modellerini genelde Mart ayında tanıtan Apple, 4. nesil iPad modelini ise bir sürpriz yaparak Ekim ayında lanse etmişti. Aynı yıl içerisinde iki iPad modeli pazara sunan Apple bu açıdan eleştirilse de Macotakara tarafından endüstri kaynaklarına dayanarak verilen habere göre Mart ayında yeni bir lansman bizi bekliyor olabilir.

Macotakara daha öncede bazı önemli bilgileri sızdırdığı için dikkate değer bir site olarak görülüyor. 

5. nesil iPad donanım açısından selefi ile bir farklılık göstermeyecek. Ancak incelik ve hafiflik açısından iPad mini ve iPhone 5 modellerine benzeyecek. 

Öngörüler Steve Jobs dönemindeki vizyoner ürünlerle farklılaşmak yerine, Tim Cook ile firmanın üst seviye ürünleri sürekli tazelemesi ile rakiplerinden farklılaşacağı yönünde. Bu bakımdan iPad'in yenilenme periyodu 6 aya inecek. Bu sayede Microsoft, Google ve Samsung gibi rakiplere pazar payı bırakılmayacak.

Şimdilik sadece iddia olsa da ilerleyen dönemlerde internete sızacak bilgiler bu iddiayı güçlendirebilir. Ancak bir yıl içerisinde 3 tane yeni iPad modeli görmek, Apple kullanıcılarının oldukça tepkisini çekecektir. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1534 kez okundu.
35 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ipad mini
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim