Anlık Bildirim

İddia : iPhone 5S, 20 Haziran'da tanıtılabilir

İddia : iPhone 5S, 20 Haziran'da tanıtılabilir

Apple'ın bu yılın yeni nesil iOS modelleri üzerindeki çalışmaları kapalı kapılar ardından devam ederken, gerek analiz uzmanları gerekse de tedarik zinciri firmalarından sık sık yeni iddialar geliyor.

Apple kaliteyi düşürecek ucuz bir iPhone işine girmeyeceklerini belirtmiş olmasına rağmen, iddialar ısrarla bu yıl iki model olacağı noktasına odaklanıyor. Modellerden birisinin ise yakın bir tarihte tanıtılacağı belirtiliyor.

Japon bir sitenin iddialarına göre iPhone 5S, Haziran ayında muhtemelen WWDC 2013 etkinliğinde teknoloji dünyasına tanıtılmış olacak. Modelin satışına ise Temmuz ayının ilk haftası başlanacak. iPhone 5S'te daha güçlü bir işlemci, NFC desteği ve parmak izi okuyucu gibi özellikler bulunurken, Apple'ın tasarımdan sorumlu başkan yardımcısı Jonathan Ive tarafından desteklenen yeni bir arayüze sahip iOS 7 de model üzerinde ilk kez görücüye çıkacak.

Site, ayrıca daha düşük fiyata sahip bir iPhone modelinin de ön ödemeli operatörler vasıtasıyla Çin ve Hindistan'da satışa sunulacağını da iddialarına ekliyor. 

Sitenin biraz tahminlere dayandığı anlaşılan iddialarının haricinde bu yıl iki model olacağına dair pek çok kaynaktan benzer bilgiler geliyor. Birisinin iPhone 5S olması muhtemelken, diğer modelin ise yıl sonuna doğru tanıtılacak daha büyük ekrana sahip bir model olacağı vurgulanıyor. Ancak henüz net bir bilgi ortada yok.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3292 kez okundu.
33 kişi, toplam 40 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 5, iPhone 5S ve
2 etiket daha Apple iphone 6
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim