Anlık Bildirim

İDO'nun Bursa-İstanbul arası arabalı feribot seferleri sona eriyor

İHA'da yer alan habere göre İDO, Bursa-İstanbul arasında hizmet veren arabalı feribotların kiralama süreciyle ilgili İBB ile anlaşamayınca yılbaşından itibaren seferleri sonlandırma kararı aldı.

İDO'nun Bursa-İstanbul arası arabalı feribot seferleri bitiyor Tam Boyutta Gör

Bursa ve İstanbul arası arabalı feribot dönemi sona eriyor. İDO, Güzelyalı iskelesinden İstanbul'a olan arabalı feribot seferlerini yılbaşından itibaren sonlandırmaya hazırlanıyor.

İDO İstanbul-Bursa arası arabalı feribot seferleri bitiyor

İHA'da yer alan haberde, söz konusu hatta hizmet veren Osmangazi 1 ve Orhangazi 1 arabalı feribotlarını İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) kirayalan İDO'nun, feribotların bakım masrafları konusunda yönetimle anlaşamadığı belirtildi.

Kiralama süreleri biten ve bakım zamanı gelen her iki feribotu bakımları belediye tarafından yapıldıktan sonra kiralamak isteyen İDO, yönetimden olumsuz yanıt alınca artan mazot fiyatlarını da gerekçe göstererek 1 Ocak'tan itibaren Güzelyalı - Yenikapı arasında sefer yapan her iki arabalı feribotunda seferlerini sonlandırmaya karar verdi.

İDO'nun, Bursa Deniz Otobüsleri'nin (BUDO) İstanbul seferlerine başlaması, Osmangazi Köprüsü ve Bursa - İzmir - İstanbul otoyolunun hizmete girmesi ile Bursa'da büyük darbe aldığı belirtiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8905 kez okundu.
18 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
arabalı feribot, bursa-istanbul ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim