Anlık Bildirim

Minik Citroen Ami'nin maceracı versiyonuyla tanışın: My Ami Buggy

16 yaşındaki kişilerin de kullanabildiği elektrikli araç Citroen Ami'yi temel alan yeni bir konsept tanıtıldı. Arazi araçlarını anımsatan aksesuarlarıyla dikkat çeken My Ami Buggy konsepti karşınızda.

Minik Citroen Ami'nin maceracı versiyonuyla tanışın: My Ami Buggy Tam Boyutta Gör

Önümüzdeki aylarda Türkiye fiyatının da belli olmasını beklediğimiz Citroen Ami, halihazırda standart Ami ve onun ticari versiyonu Ami Cargo ile karşımıza çıktı. Ancak görünen o ki şirketin planları bununla sınırlı değil.

Citroen şimdi de yeni My Ami Buggy konseptini gösterdi. Söz konusu çalışma, minik elektrikli araç Ami'nin muhtemel bir offroad (!) versiyonuyla ilgili fikir edinmemizi sağlıyor. Tasarıma baktığımızda My Ami Buggy'nin kendine has pek çok detaya ev sahipliği yaptığını görüyoruz.

Tavan rayları, tavana yerleştirilmiş stepne, arazi lastikleri, ön-arka koruma demirleri ve farlar için metal ızgara korumalar, konseptin dikkat çeken tasarım unsurları arasında. Kapıların çıkarıldığı aracın tavanında gece veya sisli havada görüşü artırmak için ekstra LED aydınlatma da kullanılmış.

Konseptin kabininde de standart Ami'ye göre bir dizi değişiklik yapılmış. Koltuk minderleri değişmiş ve içerisindeki süngerin kalınlığı 35 mm'den 70 mm'ye çıkarılmış. Bunun yanı sıra çeşitli saklama alanları, çıkarılabilir yan aynalar, kamera ve telefon tutucu gibi detaylara yer verilmiş. Ütelik bu parçaların çoğu 3D yazıcıyla üretildiği için ihtiyaç halinde kolayca tedarik edilebiliyor.

Citroen My Ami Buggy konseptinin üretilip üretilmeyeceği konusunda bilgi verilmedi. Siz bu konsept hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
26831 kez okundu.
20 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, citroen ve
3 etiket daha ami konsept my ami buggy
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim