Anlık Bildirim

Indiana Jones 5'in çekimlerinde Harrison Ford sakatlandı

Harrison Ford, Indiana Jones 5 için bir dövüş sahnesi provası sırasında omzundan sakatlandı. Filmde gecikme olmaması adına çekimler Harris Ford’un olmadığı sahnelerin çekimiyle devam ediyor.
Indiana Jones 5'in çekimlerinde Harrison Ford sakatlandı Tam Boyutta Gör

Disney, Deadline'daki yaralanmayı onayladı, ancak yaralanmanın kapsamı açıklanmadı. Şirketten yapılan açıklama şu şekilde, "Uygun tedavi süreci değerlendirilirken yapım devam edecek ve çekim programı önümüzdeki haftalarda gerektiği gibi yeniden yapılandırılacak."


Star Wars: Güç Uyanıyor filminde de sakatlanmıştı

Bu, Ford'un son yıllarda sette kendini ilk kez yaralaması değil. 2014'te Star Wars: Güç Uyanıyor setinde Millennium Falcon'da bir kapının bacağını kırmasına neden olan bir kaza sonrasında ameliyat oldu. O sırada çekimlerin bazı sahnelerini geciktirse de, Ford neyse ki tamamen iyileşti.

Indiana Jones 5'in çekimlerinde Harrison Ford sakatlandı Tam Boyutta Gör

Vizyon tarihi 29 Temmuz 2022

Indiana Jones 5'in çekimleri bu ay Birleşik Krallık'ta başladı ve filmin 29 Temmuz 2022'de vizyona girmesi planlanıyor. Filmin hikayesinin Indiana Jones'un yolculuğunu sonlandıracağı doğrulandı. Filmde Harrison Ford’a Mads Mikkelson, Boyd Holbrook, Phoebe Waller-Bridge ve Thomas Kretschmann eşlik ediyor.

Indiana Jones 5'in çekimlerinde Harrison Ford sakatlandı Tam Boyutta Gör


Umarız Harrison Ford en kısa sürede iyileşir ve bu efsane serinin son filmini en kısa sürede izleme fırsatı bulabiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim