Anlık Bildirim

Instagram yeni özelliklerini yayınlıyor: Tüm etkinlikler tek yerden kontrol edilebilecek

Instagram, birçok yeni özelliği platforma getiriyor. Kullanıcılar artık platformda gerçekleştirdikleri tüm eylemleri tem yerde görebilecek ve buradan kontrolleri sağlayabilecek.

Instagram yeni özelliklerini yayınlıyor Tam Boyutta Gör

Instagram, çok sayıda hesap kontrol özelliğini kullanıma sundu. Sosyal medya platformu, kullanıcıların platformdaki gönderilerini, yorumlarını ve diğer etkinliklerini toplu olarak silinmesine olanak tanıyor. Ayrıca platform, kullanıcıların hesaplarını güvende tutmasına yardımcı olmak için yapılması gereken işlemlerle alakalı bir rehberlik hizmeti sunacak.

Hesabı güvende tutmaya yardım edilecek

Instagram, yeni Hareketlerin bölümüyle platformda geçirilen süreyi kontrol etmeyi, paylaşılan fotoğraf ve videoların tek tek görüntülenmesine arşivlenebilmesi veya toplu olarak silinebilmesine yardımcı oluyor.

Kullanıcılar bu başlık üzerinden hesaplarında yaptıkları değişiklikleri inceleyebilecek, yakında yapılan aramaları gözden geçirebilecek ve ziyaret ettiği bağlantıları görebilecek. Aynı zamanda arşivlenen içerikler de buradan yönetilebilecek.

Instagram yeni özelliklerini yayınlıyor Tam Boyutta Gör

Sosyal medya platformu, Güvenlik Kontrolü'yle kullanıcıların hesaplarını en iyi şekilde nasıl güvende tutabileceklerine yardımcı olmak için bir rehberlik hizmeti sunuyor. Kullanıcılar buradan daha güçlü şifre oluşturabilecekleri gibi e-posta ve cep telefon numarası kontrollerini yapabilecek. Ayrıca iki faktörlü kimlik doğrulama ayarlarına buradan erişim sağlanabilecek. Platform, bazı ülkelerde  WhatsApp kullanarak iki faktörlü kimlik doğrulamanın da gerçekleştirilebileceğini belirtiyor.

Instagram, sunduğu yeni özelliklerle birlikte bir de test ettiği bir özelliğe dair bilgiler paylaştı. Hesaplarına erişimi kaybeden kullanıcılar, kimliklerini onaylamaları ve hesaplarına yeniden erişim sağlayabilmeleri için platformda önceden ayarladıkları arkadaşlarından yardım isteyebilecek.

Yeni özelliklerin tüm kullanıcılara ulaşması biraz zaman alabilir. Kullanıcılar, uygulamalarını güncel tutarak bu erişimi hızlandırabilir.

Instagram Instagram Instagram Instagram Photo & Video Ücretsiz 272 MB

Instagram Instagram Instagram Instagram Instagram Sosyal Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim