Anlık Bildirim

‘Ion Racer’ ile eğlenceli bir parkur ücretsiz olarak sizi bekliyor


 ‘SGN’ tarafından geliştirilen ve Appstore’da 0,99$’lık fiyat etiketi ile satışı sürdürülen ‘Ion Racer’ indirime giderek ücretsiz olarak mobil oyun severlerin beğenisine sunuldu.

Endless runner türünün farklı bir yorumu olan oyunda bilim kurgu filmlerinden görmeye alıştığımız bir yarış aracı ile etaplarda verilen görevleri yerine getiriyoruz. Parkurlardaki iyonları toplarken engellere takılmadan ilerlemeye çalışıyoruz. İlerledikçe zorlaşan parkur yapısına ve farklı araç seçeneklerine sahip olan oyun ayrıca perk ve araç geliştirme sistemlerini de sunuyor. Zamanı yavaşlatma ve hızlandırma dinamikleri bulunan oyunda araç geliştirme seçenekleri kısıtlı ve zor ilerliyor. Oyun içi satışlara yer verilen Ion Racer'da bu satışlar başarılı olmak için daha az zaman harcamak isteyen oyuncular adına farklı bir alternatif sunmuş oluyor.

'Ion Racer' ilerledikçe zorlaşan seviyeleri, geliştirilebilir araç ve perk sistemi ile benzerlerinden ayrılmayı başarıyor. Eğer sizde gelecekten günümüze gelen bu yarışın içinde yer almak istiyorsanız Ion Racer’a buradan ulaşabilirsiniz.


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim