Anlık Bildirim

Apple’dan emojilere yeni bir bakış açısı: Animoji

iOS 11'in final betası sızdı. iOS 11 GM sürümünde Animoji adında ilginç bir özellik keşfedildi. Animoji sayesinde yüz ifadenizi emojilere aktarabiliyor ve bunu mesajla gönderebiliyorsunuz.

 

iOS 11’in final betası iOS 11 GM sürümü sızdı. Sızdırılan yazılımda yeni iPhone’un özellikleri göründü. Animoji adındaki hareketli emoji özelliği ilgi çekici duruyor.
Bu özellik sayesinde Face ID yardımıyla yüz hareketleriniz emojilere aktarılıyor. Ağız ve surat hareketlerinize göre emojiler hareket ediyor.


iOS 11 kodunda Animoji için “Ses ve yüz ifadenizi animasyonlu mesajlara aktarın” tanımı yapılıyor. Her emojiye değil sadece aşağıdaki emojilere Animoji efekti verilebilecek.

Animoji özelliği, Face ID yüz tanıma teknolojisini kullanarak yüz ifadelerini dijitalleştirecek. Bu yüzden eski iPhone modellerinde Animoji ifadeleri oluşturulamayacak, sadece görüntülenecek.

Kodlara baktığımız zaman Animoji'nin kaş, göz, çene, yanak, dudak ve ağız hareketlerini tespit ederek buna göre ifade oluşturduğunu görüyoruz. Yeni iPhone 12 Eylül tarihinde tanıtılacak.. Animoji hakkındaki tüm detayları 12 Eylül'de öğrenebileceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim