Anlık Bildirim

iOS 15.4 bazı cihazlarda pil sorununa yol açıyor

Apple'ın en yeni işletim sistemi İOS 15.4 bazı cihazlarda pil sorunu ortaya çıkardı. iOS 15.4'ü kullanan kişiler cihazların pil performansının düştüğüni iddia ediyor.

iOS 15.4 bazı cihazlarda pil sorununa yol açıyor Tam Boyutta Gör

Apple'ın en yeni işletim sistemi iOS 15, geçtiğimiz günlerde versiyonunu güncelledi. Birçok cihaza iOS 15.4 güncellemesini dağıtan Apple, şimdi bazı sorunlarla karşı karşıya. Görünüşe göre iOS 15.4 pil performansında düşüklüğe yol açıyor.

iOS 15.4 pil sorununa mı yol açıyor?

Bu hafta hemen hemen tüm platformlara güncelleme getiren Apple, tabiki iOS 15.4 ile dikkat çekiyor. Yeni güncelleme ile iPhone 12 ve üstü modellerde maske takılıyken Face ID'yi kullanabilme özelliğini getiren Apple, oldukça fazla beğeni aldı. Kısmen daha az güvenli olan maske ile Face ID yine de kullanıcıların beğenisini topladı.

iOS 15.4 bazı cihazlarda pil sorununa yol açıyor Tam Boyutta Gör

Tabi birçok hata çözümü de sunan iOS 15.4 görünüşe göre yeni sorunları da beraberinde getiriyor. Kullanıcıların geri dönüşlerine göre iOS 15.4 cihazların pil ömrünü kötü yönde etkiliyor. İddialara göre iOS 15.4 kullanan bazı iPhone 13 Pro Max modelleri yarım gün pil ömrü sunmaya başladı. Her güncellemede böyle küçük sorunlar olabiliyor. Ancak bu seferki sorun pil performansını daha çok etkilemiş gibi duruyor. Ancak Apple soruna kısa sürede çözüm bulacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11312 kez okundu.
26 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iOS 15.4 ve Teknoloji Haberleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim