Anlık Bildirim

iOS 16.3 beta 1 güncellemesi yayımlandı: Apple'ın önceliği güvenlik

iOS 16.2'nin stabil sürümü kısa bir süre önce yayımlandı. Apple şu anda iOS 16.3 beta 1 güncellemesi ile meşgul. Yapım aşamasında olan iOS 16.3 sürümü için neler planlanıyor?
iOS 16.3 beta 1 Tam Boyutta Gör
iOS 16.3 beta 1 güncellemesi geliştiricilerin beğenisine sunuldu. Apple'ın birikim hesapları, ödeme yöntemleri, güvenlik anahtarları, müzik listeleri, Erişilebilirlik modu ve iCloud için İleri Düzey Veri Koruma için harekete geçtiği biliniyor.

iOS 16.3 beta 1 güncellemesi neler sunuyor?

Bu yazılım beraberinde iPadOS 16.3 beta 1, watchOS 9.3. beta 1, macOS 13.2 beta 1 ve tvOS 16.3 beta 1'i getiriyor. Apple, ABD'de aktif edilen ve iCloud için tasarlanan güvenlik tedbirlerini tüm dünyaya yaymayı planlıyor. 

Güvenlik tedbirlerine ek olarak güvenlik anahtarları ve Güvenli iCloud Anahtar Zinciri için de yeni projeler üzerinde çalışan bu teknoloji şirketinin özellikle veri kaybına ve veri çalınmasına karşı aldığı tedbirlerin etkinliği zaman zaman sorgulanıyor.

Avrupa'da satılan iPhone ve iPad modellerinin iOS 17 sayesinde üçüncü taraf uygulamalarını üçüncü taraf uygulama marketlerinden yasal yollarla indirme avantajını elde edeceği duyurulmuştu. Apple'ın kullanıcı kaybetmemek için ödeme yöntemlerinde ve fiyatlarda kolaylık sağlayacağı düşünülüyor.

iOS 16.3 beta 1 nasıl yüklenir? ⚙️

  1. iPhone’unuzdaki Ayarlarsekmesine tıklayın.
  2. Genel Ayarlar kısmına gelin 
  3. Yazılım Güncellemesi yazısına tıklayın.
  4. İndir ve Yükle seçeneğini kullanın.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim