Anlık Bildirim

iOS’da Chrome gizli sekmelerini FaceID ile kilitleyebileceksiniz

iOS için Google Chrome, geçtiğimiz haftaki 15 dakikalık tarayıcı geçmişi silme özelliğinin ardından, iki yeni özelliğe daha sahip olacak. Özellikler güvenlik ve ekran görüntüleri hakkında.

iOS’da Chrome gizli sekmelerini FaceID ile kilitleyebileceksiniz Tam Boyutta Gör

Google, iOS tarafında Safari ile mücadele etmeye devam ediyor. Safari’den ciddi müşteriler çalan Chrome, iOS kullanıcılarına yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Google’ın yeni Chrome güncellemesi ile kullanıcılar, açık gizli sekmelerini FaceID, TouchID ve standart şifreler ile kilitleyebilecek. Google’ın son zamanlaraki güvelik adımları, iOS kullanıcılarını mutlu edecektir.

Bir diğer özellik ise sayfa boyunca alınabilen ekran görüntüleri. iOS cihazınızda, ekran görüntüsü alma tuş kombinasyonuna bastıktan sonra çıkan görüntü önizlemesine tıklayıp, ardından çıkan “Tam sayfa” seçeneğine tıklayarak tam sayfa ekran görüntüleri elde edebileceksiniz. Birçok cihazın bu özellik ile çıkış yaptığı bu günlerde, Chrome’un iOS için bu özelliği yeni eklemesi biraz geç kaldığını gösteriyor ancak yine de mutlu eden bir gelişme.

Chrome’un yeni güncellemesi, kademeleri olarak kullanıcılara sunuluyor. Cihazınıza, yeni Chrome güncellemesi gelmediyse birkaç gün içerisinde tekrar denemenizi öneririz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim