Anlık Bildirim

iPhone abonelik sistemi Apple’ın değerini katlayacak

Tüketicilerin aylık olarak ödeme yaparak iPhone edinebileceği yeni abonelik sisteminin APple’a büyük faydası olacak. Uzmanlar pazar değerinin katlanarak artacağını düşünüyor.

iPhone Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz günlerde Apple’ın abonelik tarzı bir sistemle iPhone satışına başlamayı planladığı haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. Analiz uzmanları iPhone abonelik sisteminin büyük fayda sağlayacağını düşünüyor.

iPhone abonelik sistemi fayda sağlayabilir

Bugün abonelik sistemleri özellikle yazılım ekosisteminde popüler hale geldi. İçerik platformlarından müzik platformlarına ve uygulama platformlarına kadar sayısız platforma aboneyiz. Duruma göre aylık olarak cebimizden bir kaç yüz TL çıkabiliyor. Haliyle iPhone aboneliği de garipsenmeyecektir.

Analiz uzmanları iPhone satışlarında aylık abonelik sisteminin sürekli bir gelir akışı oluşturacağını düşünüyor. Yani bir tüketici bir veya iki yılda bir iPhone satın almak yerine aylık olarak sürekli Apple’a para aktarmış olacak.

Bu durum Apple’ın hisselerine de olumlu yansıyacak. Analizler Apple hisselerinin 210$ ortalama yakalayacağını düşünüyordu. Abonelik sistemi ile bunun da üzerine çıkabilir. Böylece şirket değerinin de 3.5 trilyon dolar seviyelerine kadar çıkarak yeni bir rekor kırması kaçınılmaz olur.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9620 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, Teknoloji Haberleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim