Anlık Bildirim

iPhone 7, 7 Eylül’de tanıtılıyor!

Apple, yeni iPhone’u tanıtacağı gün olarak 7 Eylül’ü seçti. Davetiyeleri göndermeye başlayan Apple, bu hamle ile bir anlamda yeni cihazın adının ne olacağı yönündeki söylentilere de ışık tutmuş oldu.
Apple sonunda merakla beklenen lansman davetiyelerini göndermeye başladı. Bir aksilik olmadığı takdirde 7 Eylül Çarşamba günü Apple yeni iPhone modellerini tanıtacak. Etkinlik Türkiye saati ile 20:00’da San Fransisco’da gerçekleştirilecek ve Apple ABD web sitesinden canlı olarak izlenebilecek.
Etkinlik için seçilen gün ise yeni iPhone modelinin ismi konusunda da önemli bir durumu açık ediyor. Yeni cihazın iPhone 6 SE olabileceği yönünde iddialar vardı. Lansman tarihi olarak 7 Eylül’ün seçilmesi, iPhone 7 adının bu yıl tanıtılacak cihaza verilmesi konusuna da bir işaret olarak algılanabilir.
Çift kamera, kulaklık girişinin iptal edilmesi, yüzde 18 daha yüksek performans ortaya koyan A10 işlemci, 4.7 inç ekranlı modelde 1970 mAh’lik daha büyük kapasiteli batarya, 3 GB RAM gibi farklılıklara sahip olması beklenen cihazın baz versiyonda 16 GB yerine 32 GB kapasiteli depolama alanı sunması da kuvvetli olasılıklar arasında yer alıyor.
Bu arada daha önce sizlerle paylaştığımız burada yer alan yazımızda iPhone 7’nin ilk kez 9 Eylül’de ön siparişe açılacağını ve cihazın da muhtemele 7 Eylül’de tanıtılacağını aktarmıştık. Apple’ın gönderdiği son davetiyeler ile de bu durum bir kez daha kanıtlanmış oldu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6948 kez okundu.
32 kişi, toplam 34 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apple iphone 7, iphone 7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim