Anlık Bildirim

iPhone 7′nin iPhone 6s ile karşılaştırıldığı video sızdırıldı

Apple'ın yaklaşık 8 hafta sonra tanıtması beklenen iPhone 7'ye dair yeni bilgiler yayınlanmaya devam ediyor. Ortaya çıkan son videoda ise iPhone 7 ile iPhone 6s karşı karşıya geliyor.
iPhone 7′nin iPhone 6s ile karşılaştırıldığı video sızdırıldı
 
Teknoloji devinin önümüzdeki Eylül ayında görücüye çıkaracağı yeni nesil akıllı telefonuna dair sızıntılar tüm hızıyla devam ediyor. Merakla beklenen cihaza dair gizemi ortadan kaldıran paylaşımlar genellikle donanım özellikleriyle ilgili değil, tasarım yapısındaki değişiklikler hakkında oluyor.
Hatırlayacağınız üzere ortaya çıkan son fotoğraflarla Apple’ın EarPods kulaklığında alışılagelmiş 3.5 mm’lik bağlantı yerine Lightning girişine geçiş yapacağı belli olmuştu. Diğer taraftan birkaç gün önce paylaştığımız videoyla daha gerçekçi şekilde karşımıza çıkan iPhone 7'ye dair Çinli mikro blog Weibo'da yepyeni bir görüntü yayınlandı.
iPhone 6s ile iPhone 7'nin tasarım açısından karşılaştırıldığı video daha önceki tüm iddiaları destekler nitelikte. Öyle ki yayınlanan videoda daha önce belirtildiği gibi anten çizgilerinin farklı bir yere alınması, 3.5 mm kulaklık girişinin bulunmaması ve daha büyük kamera lensinin tercih edilmesi dikkatlerden kaçmıyor.
Kaldırılan kulaklık girişinin yerine ikinci bir hoparlör ızgarasının getirilmesi iPhone 7'nin stereo ses desteğine sahip olabileceği şeklinde yorumlanıyor. Ayrıca anten çizgilerinin yerlerinin değiştirilmesinin ise su geçirmezlik özelliğiyle bağlantılı olabileceği ifade ediliyor. Daha önceki sızıntılarda olduğu gibi resmi kaynaklar tarafından doğrulanmayan görüntülerin şimdilik iddia niteliği taşıdığını söylemeden geçmeyelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16767 kez okundu.
37 kişi, toplam 39 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apple iphone 7, iphone 7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim