Anlık Bildirim

Isle of Skye masa oyunu IOS ve Android için yayınlandı

Isle of Skye klasik masa oyununun IOS ve Android uyarlaması yayınlandı. Oyun masa üstü deneyimini cebinize taşıyor. Eğer siz de masa oyunlarını seviyorsanız haberimize göz atmanızda fayda var.
         
Isle of Skye masa oyunu IOS ve Android için yayınlandı Tam Boyutta Gör
Masa oyunu tutkunlarını sevindirecek haber bu kez yayıncılık devi Asmodee Digital’dan geldi. Oldukça sevilen masa üstü oyunlarından Isle of Skye IOS ve Android işletim sistemli cihazlar için yayınlandı. Peki nedir bu Isle of Skye diyenler için kısaca anlatmakta fayda var. Isle of Skye adını İskoçya yakınlarındaki bir adadan alıyor. Oyunda klanlar bu adayı kontrol edebilmek için savaşıyorlar. Fakat bu şiddet içeren bir savaş değil, ekonomik bir savaş. Bir ada inşa ediyorsunuz ve satmak istediğiniz toprakların fiyatından ürettiğiniz ürünlerin fiyatına kadar her şeyi siz belirliyorsunuz.
 

Oyun çıktığı ilk sene 11 ödüle aday oldu ve 2 tanesini kazandı. Kazandığı ödüllerden birisi 2016’nın en prestijli ödüllerinden Kennerspiel des Jahres. Oyunun kalitesini de buradan anlamak mümkün. 

Oyun Google Play Store ve AppStore'da 22.99 TL fiyat etiketiyle indirmeye sunuldu. Eğer siz de bu adadaki en iyi yönetici ben olabilirim diyorsanız oyunu AppStore üzerinden bu bağlantıya tıklayarak indirebilirsiniz. Google Play Store üzerinden ise bu bağlantıya tıklayarak indirebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim