Anlık Bildirim

JBL uygun fiyatlı iki ANC kulaklık duyurdu

JBL Tune 230NC ve JBL Tune 130NC tam kablosuz kulaklık modelleri uygun fiyat seviyesinde aktif gürültü engelleme, uzun kullanım süreleri gibi özellikler sunuyor.

JBL Tune 230NC tanıtıldı

Tam kablosuz kulaklık pazarı hızlı bir şekilde büyürken gürültü engelleme özelliği yavaş yavaş öne çıkmaya başladı. Üreticiler de olası en uygun fiyat etiketlerine gürültü engelleme özelliğini yerleştirmeye başladı. 

JBL Tune 230NC ve JBL Tune 130NC

JBL Tune 230NC tam kablosuz kulaklık modeli 5.8mm ses sürücülerine sahip ve JBL Pure Bass Sound ile ses kalitesi arttırılıyor. İki mikrofon ile de aktif gürültü engelleme yapılıyor. Kulaklık saplı bir tasarıma sahip. 

Tek şarj ile gürültü engelleme olmadan 10 saate kullanılabilen kulaklık ayrıca kutusu ile 30 saat daha ekstra süre kazanabiliyor. 10 dakikalık şarj ile 1 saate yakın süre elde etmek mümkün. 

JBL Tune 130NC ise sapsız bir tasarıma sahip ve 10mm ses sürücüleri barındırıyor. İki mikrofon ile yine gürültü engelleme mevcut. Şarj süreleri yine aynı. Her iki kulaklık modeli de 99.95$ fiyat etiketi ile satışa sunulacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim