Anlık Bildirim

Kaan Gülten’den Yeni Girişim! - NFT Projesi

Gelecekte bulacağı anlam üzerinden değeri günden güne artan NFT pazarına Webtures CEO’su Kaan Gülten yeni bir girişimle girdi!                                   

Dijitalin ve sanatın bir arada bulunmasını sağlayan NFT tüm dünyaya yeni bir bakış açısı getirdi. Fiziksel olarak bulunmayan, bir başka eşi, benzeri olmayan, değer olarak birbirini karşılamayan eserlerden oluşan ve gelecek için bir yatırım niteliği taşıyan NFT’lere olan ilgi de son zamanlarda daha fazla arttı. Atılan tweet’ten sanat eserlerine, video oyun görselinden kahkahaya hatta domain adına kadar her şeyin NFT olabilmesi bu alana olan yatırımların yükselmesinde etkin bir rol oynadı.

Gelecekte bulacağı anlam üzerinden değeri günden güne artan NFT pazarına Webtures CEO’su Kaan Gülten yeni bir girişimle girdi!

 “NFT dünyası hızlı, özgün, adil ve sürdürülebilir bir gelirin de alt yapısını oluşturduğu için sadece sanat üzerinden değil her türlü anlaşma, sözleşme ve ortak iş modelleri için de kullanılabilen akıllı sözleşmeler ile hayatımızın birçok alanında uygulandığına şahit olacağız.” diyerek NFT Projesini duyuran Gülten NFT dünyasının geleceği hakkındaki ön görülerini de aktardı.

Kaan Gülten’den Yeni Girişim! - NFT Projesi

Sanal iletişimin bir sonraki durağının sanal evren olduğunun göstergesi olan Metaverse’de NFT gibi dijital ürünler de yer alabilecek. Bu durum NFT’nin değerinin dijitalleşmeye farklı bir bakış getiren bu yenilik ile birlikte büyük bir ivme kazanacağının büyük göstergelerinden biri.

SEO sektörünün Türkiye’deki öncülerinden biri olan Kaan Gülten NFT eserlerini kurucusu olduğu Webtures’ın hizmet verdiği alanların birkaçından oluşturdu.

“NFT pazarında sunulan ürünlerin hikayelerinin olması çok önemli. Çünkü her eseri birbirinden ayıran ve farklı özellikleriyle öne çıkaran ayırt edici yanını bu hikayeler oluşturuyor. Bu yüzden bir eser ne kadar özgünse o kadar değerlidir. Her NFT ürünün özgünlüğü de kendi hikayesinden gelir.” sözleriyle dikkat çekerek NFT eselerinin satış tarihlerini de Twitter hesabından duyurdu.

26 Şubat 2022’de satışa sunulacak eserleri 24 Şubat 2022’de ise ön satışta olacak.

Kaan Gülten’den Yeni Girişim! - NFT Projesi

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim