Anlık Bildirim

Kavisli ekrana sahip Amazfit X akıllı saat ön siparişe açıldı

Huami'nin geliştirdiği ve kitlesel fonlama sitesi Indiegogo üzerinden duyurduğu akıllı saat modeli Amazfit X ön siparişe açıldı. Giyilebilir cihaz 2.07 inçlik kavisli ekranı ile dikkat çekiyor.

Kavisli ekrana sahip Amazfit X akıllı saat ön siparişe açıldı Tam Boyutta Gör

Xiaomi bünyesinde faaliyet gösteren Huami şirketi, geçtiğimiz Aralık aynıda, kavisli bir OLED ekrana sahip akıllı saat geliştirdiğini açıklamıştı. Teknik özellikleri bakımından çok fazla sızıntı haberine konu olmayan Amazfit X'in, kitlesel fonlama sitesi Indiegogo üzerinden ön siparişe açıldığı duyuruldu.

Amazfit X, bileğinizin etrafında rahatça saran 2.07 inç 326 PPI 92 derece kavisli bir OLED ekrana sahip. Şirket bu ekranın üretiminde 700 ° C sıcak bükme işlemi ve üç parçalı anakart kullandığını, böylece uygulamalara daha fazla alan ve kaydırma için daha az zaman harcanmasını sağladığını belirtmiş. Saat adımlarınızı takip edip, kalp atış hızınızı ölçerken, 40'tan fazla da özelleştirilmiş saat arayüzü sunuyor.

Fiziksel düğme yok

Cihaz fiziksel düğmeleri ve kronları ortadan kaldıran minimalist bir tasarıma sahip ve her şeye parmağınızla erişebileceğiniz basınca duyarlı bir sensör barındırıyor. Amazfit X, kalp atış hızınızı günde 24 saat izlerken, kan oksijen seviyenizi ölçmek için kızılötesi ışık testine sahip. GPS ve Küresel Uydu Konumlandırma Sistemi GLONASS ile birlikte gelen akıllı saat, 9 çok yönlü spor modu ve 50 metreye kadar suya dayanıklı.

Kişisel Etkinlik İstihbaratı (PAI), kolay anlaşılır değerlendirmeler sunuyor ve uyku takibi fonksiyonu da mevcut. Ayrıca stres seviyeleriniz hakkında Rahat, Normal, Orta ve Yüksek olmak üzere güncel bilgilendirmeler de alabiliyorsunuz. Amazfit X, 205mAh lityum pil sayesinde kalp atış hızı izleme, gece gündüz metin ve çağrı bildirimleri ve izleme egzersizleriyle bile 7 günlük pil ömrü vaat ediyor.

Amazfit X, Eclipse Black ve New Moon Gold renklerinde satışa sunulacak ve ön siparişi 149 dolardan başlamış durumda. Ancak normal satış fiyatının ise 329 dolar olacağı belirtilmiş. Akıllı saatin birkaç dakika içinde 20 bin dolarlık sipariş hedefine ulaştığı bildirilirken, ilk müşterilerine Ağustos ayında gönderilmesi bekleniyor.

Amazfit X teknik özellikleri

  • 2,07 inç (206 x 640 piksel) 400 nit parlaklığa kadar AMOLED renkli dokunmatik ekran
  • Düğmesiz kuvvet algılama sensörü
  • Zamanı, adımları, kalp atış hızını, etkinlikleri, hava durumunu, uygulamalardan gelen bildirimleri, çağrıları ve daha fazlasını gösterir
  • Fotopletismografi (PPG) / Kalp atış hızı sensörü, SpO2 / Kan oksijen sensörü, Ortam ışığı sensörü
  • 9 Spor modu ve uyku takibi, Sedanter hatırlatma
  • Üç eksenli İvmeölçer + Üç eksenli Gyro, Kapasitif Aşınma İzleme Sensörü
  • Dijital mikrofon
  • Boyutlar: 22.6 × 13.6mm; Ağırlık: 39g
  • 5ATM (50 metre) suya dayanıklı
  • Bluetooth 5.0 LE, GPS + GLONASS
  • 7 güne kadar kullanım sunan 205mAh pil

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim