Anlık Bildirim

OnePlus 8 Pro'daki yeşil ekran sorununu düzelten güncelleme yayınlandı

Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus, amiral gemisi modeli OnePlus 8 Pro'da meydana gelen yeşil ekran sorununu, yayınladığı yeni bir güncelleme ile ortadan kaldırdı.

OnePlus 8 Pro'daki yeşil ekran sorununu düzelten güncelleme yayınlandı Tam Boyutta Gör

Birkaç gün önce sizlere de duyurduğumuz üzere OnePlus 8 Pro akıllı telefon modelinde, tıpkı Galaxy S20 Ultra'da meydana gelen yeşil ekran sorununun bir benzeri baş göstermişti. Çin merkezli şirket yayınladığı acil bir güncelleme ile bu sorunu çözdü.

Şirket acil güncelleme yayınladı

Şirket OnePlus 8 Pro modellerinde meydana gelen yeşil ekran sorununu gideren Oxygen OS 10.5.5 güncellemesini yayınladı. Akıllı telefon kullanıcıları, güncellemeyi yükledikten sonra sorunun ortadan kaltığını bildirmesine rağmen, üretici tarafından sağlanan  değişiklik günlüğünde, düzeltme hakkında hiçbir bilginin yer almaması dikkat çekti.

OnePlus 8 Pro'daki yeşil ekran sorununu düzelten güncelleme yayınlandı Tam Boyutta Gör

Değişiklik listesinde, görsel efektleri optimize etme, bazı küçük sorunları çözme, kamera uygulamasının performansını iyileştirme ve çok daha fazlası hakkında bilgiler mevcut. Ekranın dokunmatik katmanının hassasiyetini de geliştiren güncelleme OnePlus 8 Pro cihazlarda “Ayarlar” menüsündeki “Yazılım Güncelleme” seçeneği aracılığıyla hemen yüklenebiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim