Anlık Bildirim

Konsollar için Sound Blaster G3 USB güçlendirici duyuruldu

PS4 veya Nintendo Switch konsollarından aldığınız ses kalitesi size yeterli gelmiyorsa Sound Blaster G3 USB güçlendiricisi kaliteyi üst standartlara çekiyor.

Konsollar için Sound Blaster G3 USB güçlendirici duyuruldu

Konsolların ses kalitesi bugün pek çok oyuncuyu memnun edecek düzeyde ancak yine de daha iyi ses kalitesi bekleyenler de oluyor. Creative Technology tarafından geliştirilen Sound Blaster G3 USB güçlendirici bu kitleyi hedefliyor.

Sound Blaster G3 özellikleri ve fiyatı

Sound Blaster G3 USB güçlendirici herhangi bir sürücü gerektirmeden sadece tak-çalıştır olarak PS4 ve Nintendo Switch konsollarında çalışan ilk Sound Blaster ürünü. Ayrıca PC ve Mac ürünlerinde de çalışabiliyor.

100 desibel DNR seviyesinde 24-bit ses desteği sunan güçlendirici 300 ohm empedans değerine ulaşabiliyor. Sound Blaster Acoustic Engine ile ses kalitesi artarken sanal 7.1 surround ses desteği de sunuluyor. PC ve Mac üzerinde ise bağımsız bir 7.1 kanal tutabiliyor.

GameVoice Mix özelliği ise oyun seslerini optimize etmeye olanak tanıyarak akıcı ve gecikmesiz sohbet imkânı sunuyor. Optimizasyon gövde üzerindeki tekerlek ile yapılıyor. Footsteps Enhancer ise oyunda seslerin geldiği yönü hissettirebiliyor. Fortnite, Call of Duty: Infinite Warfare gibi oyunlar için özelleştirilmiş ekolayzır ayarları da yer alıyor.

Bluetooth üzerinden Sound Blaster Command mobil uygulaması ile bağlantı kurarak tüm ayarları cebinizden de yönetebiliyorsunuz. Sound Blaster G3 USB güçlendirici 59$ fiyat etiketine sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim