Anlık Bildirim

Koreli bankadan flaş kripto para adımı

Güney Koreli banka Woori Bank, kripto para birimlerini destekleyeceğini ve kripto para hizmetleri sunacağını resmen açıkladı. Kripto parayı destekleyen bankalar arasına adını yazdırdı.

Koreli banka Woori Bank kripto para hizmeti sunacak Tam Boyutta Gör

Kurumsal ve bireysel yatırımcıların kripto paralara ilgisi artarak devam ediyor. Son olarak Güney Kore merkezli banka Woori Bank, kripto para endüstrisine giriş yapmayı planladığını duyurdu. 

Bir Güney Kore merkezli Woori Bank, kullanıcılarına kripto para saklama hizmetleri sunmaya başlayacağını duyurdu. Böylelikle Woori Bank, kripto para birimlerini destekleyen bankalar arasına katıldı. 

Yerel medya organlarına yansıyan haberlere göre, Güney Kore bankasına bağlı bir birim olan Woori Financial Group, şu anda dijital varlık saklama hizmetlerini başlatacağını açıklayan en son Güney Kore merkezli finans kurumu oldu. Woori Bank ek olarak D-Custody adlı bir dijital varlık saklama ortak girişimi oluşturmak için Bitcoin tabanlı bir fintech çözüm firması olan Coinplug ile ortak olacak.

Şu anda dünya üzerinde başta şirketler olmak üzere birçok kurum ve kuruluş, kripto para ve Blockchain teknolojileri üzerinde yatırımlarını ivmeli bir şekilde arttırıyor. Bu gelişim diğer bankalar tarafından da takip edileceğe benziyor.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim