Anlık Bildirim

Kraken’den yıl sonu Bitcoin fiyat tahmini

Kripto para borsası Kraken'in strateji ekibinden Bitcoin fiyatı hakkında tahmin geldi. Yıl sonunda 100 bin dolara yaklaşacağı tahmin ediliyor.                    

Kraken’den yıl sonu Bitcoin fiyat tahmini Tam Boyutta Gör

Bitcoin’de yıl kapanışının yaklaşmasıyla önde gelen kişi ve kurumlardan da yeni Bitcoin fiyat tahminleri gelmeye devam ediyor. Son olarak popüler kripto para borsası Kraken’in stratejistlerinden yeni bir Bitcoin fiyat tahmini geldi. 

ABD merkezli kripto para borsası Kraken cephesinden yayınlanan “Ekim 2021 Piyasa Özeti ve Görünümü” başlıklı rapora göre Bitcoin’in geçmişteki fiyat hareketlerini tekrar etmesi durumunda fiyatının 2021 yılı sonlanmadan önce 96.355 dolara yükseleceği öngörüldü.

Kraken raporunda şu ifadelere yer verildi:

"BTC’nin 2017 yılının son çeyrek ayak izlerini takip etmeye devam ettiğini varsayarsak, ay sonuna kadar daha da yükselmesini bekleyebiliriz. Bu bağlamda, 2021’in 4. çeyreğinde %220’lik bir yükseliş ile Bitcoin’in fiyatı 96.355 dolar seviyesine ulaşabilir".

Kraken’den yıl sonu Bitcoin fiyat tahmini Tam Boyutta Gör

Kraken ayrıca kripto para piyasasında yaşanan en son gelişmeler hakkında da açıklamalarda bulundu. Kripto paralardaki kurumsal fon akışına dikkat çeken Kraken stratejistleri, piyasadaki bu trendin devam etmesi durumunda önümüzdeki yıllarda da Bitcoin’in en iyi performans gösteren varlık olmaya devam edeceği belirtildi. Kraken stratejistleri ayrıca Ethereum’un bu konuda Bitcoin’in epey bir gerisinde kaldığını bildirdi. 

Kraken’den yıl sonu Bitcoin fiyat tahmini Tam Boyutta Gör

RSI ve Bollinger Bandı indikatörlerini göz önünde bulundurarak başka bir fiyat tahmininde daha bulunan Kraken stratejistleri bu iki indikatöre göre Bitcoin’in yıl sonlanmadan 100 bin doları aşacağını öngördü

Öte yandan Blockstream CEO’su Adam Back, Skybridge Capital’in CEO’su Anthony Scaramucci ve ünlü analist PlanB de yıl sonlanmadan Bitcoin’in 100 bin dolar bandını aşacağına inanıyor. 

Kaynakça https://kraken.docsend.com/view/e726hn9bfk765ttz https://cryptopotato.com/kraken-expects-bitcoin-to-reach-96000-at-the-end-of-q4/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim